Ook dit jaar wordt er weer een verkorte ministry cursus op Focus aangeboden! Deze cursus wordt in een aantal NSV steden jaarlijks georganiseerd, maar voor de steden waar dat niet het geval is, is Focus een mooie plek om de cursus alsnog bij te wonen.

De cursus start op de vrijdagochtend van het Focusweekend rond 11:00 uur en duurt tot aan het avondeten. Lunch en diner worden verzorgd. Op zaterdagmiddag zal nog een laatste onderdeel van de cursus worden behandeld. Dit vindt plaats tijdens de seminars van Focus. Houd er dus rekening mee dat je dan niet naar een andere seminar kunt op dat tijdstip.

Wanneer je de cursus volgt, kan je er ook voor kiezen om tijdens Focus in het ministry team mee te bidden. Zo breng je het geleerde gelijk in praktijk! Dit is uiteraard niet verplicht.

Ben jij enthousiast en wil je je opgeven? Dat kan vanaf 29 november. De cursus kost €15,- per persoon (excl. servicekosten) en daar zit lunch en diner bij inbegrepen. De cursus is onder voorbehoud en zal alleen doorgaan als er minstens 25 aanmeldingen zijn. Hierover word je per email bericht.